Σάββατο, 2 Αυγούστου 2008

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣΟΥΤΗ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ο Όμιλος Μασούτη, υλοποιώντας το αναπτυξιακό του πλάνο, εγκαινίασε, το 3ο κατάστημα για το έτος 2008, στη Λάρισα. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κατάστημα λιανικής που καλείται να εξυπηρετήσει το καταναλωτικό κοινό της ευρύτερης περιοχής της Κασσάνδρας, του νομού Χαλκιδικής.
Το νέο κατάστημα στη Σίβηρη Χαλκιδικής βρίσκεται στο 4ο χλμ Επαρχιακής οδού Κασσανδρείας - Φούρκας και αποτελεί πρότυπο σχεδιασμού και εργονομίας. Ακόμη, περιλαμβάνει τμήματα όπως μαναβική, κρεοπωλείο, τυροκομικά, αλλαντικά, delicatessen, τρόφιμα-ζαχαρώδη, κατεψυγμένα, κάβα, απορρυπαντικά, καλλυντικά, είδη οικιακής χρήσης, χαρτικά, εποχιακά προϊόντα και parking.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατάστημα έχει 4 ταμεία και απασχολεί 30 υπαλλήλους. Διευθυντής του καταστήματος είναι η κος Σαφλέκος Ευστράτιος.
Την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008, πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή των εγκαινίων στις 10:30 το πρωί, όπου την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο κος Αστέριος Ζωγράφος Νομάρχης Χαλκιδικής μαζί με τον πρόεδρο του ομίλου κο Διαμαντή Μασούτη και παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, καθώς και πολλών συνεργατών και στελεχών του Ομίλου.
Στη φωτογραφία που ακολουθεί απεικονίζονται από δεξιά ο κ. Διαμαντής Μασούτης Πρόεδρος του ομίλου, ο κ. Αστέριος Ζωγράφος Νομάρχης Χαλκιδικής και ο κ. Πέτρου Χαράλαμπος Διευθυντής Marketing του Ομίλου.
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του κ. Χαράλαμπου Πέτρου « Είναι το 11ο κατάστημα στη Χαλκιδική και το 179ο του ομίλου και φιλοδοξούμε να παρέχουμε υπηρεσίες στο καταναλωτικό κοινό με πλούσια ποικιλία προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές και προσφορά εργασίας στην τοπική κοινωνία.
Τέλος, το καταναλωτικό κοινό της περιοχής είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το κατάστημα και να κάνει τις αγορές του, ήδη από την 1η μέρα λειτουργίας του, καθώς πλήθος κόσμου συνέρευσε για να παραστεί στην τελετή των εγκαινίων. Οι καταναλωτές που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να γευτούν νοστιμιές από τα barbeque και να επωφεληθούν από τις πολύ συμφέρουσες προσφορές. Επιπλέον, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα και συμμετέχουν με τις αγορές τους σε διάφορες κληρώσεις και πολλά πλούσια δώρα.